Close
0
Nu aveti niciun produs in cos
Cautare
Filters

Masa de Craciun, mai mult decat o masa si un meniu

Masa de Craciun, mai mult decat o masa si un meniu

"Casa, casa sa va fie,
Masa, masa sa ramaie
Iar in jurul ei sa vie
Oameni buni, de omenie!"

Va intrebati, poate, de ce am inceput cu cateva versuri dintr-o urare de Craciun; pentru ca urarile de sarbatori sunt menite sa insufle o stare de bine incarcata de voiosie, bunastare si spiritualitate similare cu impacarea de sine, cu linistea sufleteasca. Casa, casa sa va fie/Masa, masa sa ramaie sunt cuvinte care inseamna mai mult decat o oarecare casa sau o oarecare masa, sunt cuvinte simbol care se impletesc intr-o stare de spirit care ne defineste vietile; urarea sugereaza acea putere menita sa tina unit un cuplu, sa tina impreuna o familie sau un grup de prieteni dragi.

Si ce poate aduna laolalta intr-o zi de sarbatoare mai bine decat o masa incarcata de bunatati o familie mica sau mare sau un grup de prieteni dragi? Bucuria revederii, veselia clipelor petrecute impreuna, chipul fericit al mamei sunt de neegalat in jurul mesei de Craciun.
Faceti ca sarbatoarea Craciunului sa va aduca bucurie in suflet, adunati-i pe cei dragi in jurul bucatelor si amintiti-va ca Nasterea Domnului inseamna pentru fiecare dintre noi responsabilitatea de a crea un azi mai bun decat ieri.

Iar ca sa trecem de la vorbe la fapte, echipa Woodmood a facut o selectie de mese foarte practice care sa va ajute sa faceti ca masa de Craciun sa arate fabulos, sa se ridice la inaltimea spiritului sarbatorii. Mese din materiale de calitate, in culori deschise, luminoase, care se pot extinde pentru o familie mare. si nu in ultimul rand, speram ca decoratiunile sa va inspire pentru o sarbatoare de poveste.

Va lasam in continuare in compania imaginilor, sa va bucurati si sa descoperiti fiecare detaliu decorativ. Mai mult, puteti retine ca woodmood.com.ro va ofera reduceri considerabile la mese intr-o campanie denumita “Masa de Craciun”, produse marcate special in site cu un fulg de nea si pe care le gasiti cu usurinta la categoria Promotii.

As vrea sa inchiei tot cu urarea de inceput:
Casa, casa sa va fie,
Masa, masa sa ramaie!

La multi ani cu bucurie!

MASA COTTAGE 

MASA PEGAS
COSOLA/MASa PENINSULE

-


 

   

Comentariul tau