EXTRA REDUCERE LA TOATE PRODUSELE folosind codul: EXTRA10 extra reducere

TRANSPORT GRATUIT INDIFERENT DE VALOAREA COMENZII
Close
(0)
Nu aveți articole în coșul de cumpărături.
Cautati
Filters

Termeni si conditii

Site-ul www.woodmood.com.ro este operat de catre societatea WOOD MOOD DECOR SRL, cu sediul in judetul Hunedoara, localitatea Brad, str. Rindunelelor, nr. 27, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J20/446/2022, CUI RO 45870351. 

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produsului de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document - inclusiv politica de retur prezentata in document separat, cu toate efectele si consecintele care decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului  www.woodmood.com.ro alege dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumit in continuare "Utilizatori/Clienti". Utilizatorii/Clientii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala.
Continutul acestui site nu poate fi folosit, reprodus, distribuit, transmis, expus in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. De asemenea, este interzisa interferarea in vreun fel cu elemente de securitate ale site-ului, cu elemente care previn sau restrictioneaza folosind copierea unui continut sau elemente ingrijire limita de utilizare a site-ului sau a continutului acestuia. 

Plasarea incepe
Utilizatorul / Clientul esti singurul care ia decizia de cumparare. Comenzile se primesc doar online. Accesarea produselor se face foarte simplu, se poate ajunge la produsul dorit in doar cateva secunde si sa alegeti dintr-o gama foarte larga de modele, toate acestea in comunitate si cel mai bun pret. Accesul la produs se poate face in mai multe moduri, fie din meniul principal, unde mobilierul este asezat dupa functionalitatea sa, fie prin intermediul motoarelor de cautare.

Termene de livrare, transport
Termenul de livrare este afisat in pagina fiecarui produs.
Livrarea este nationala, fiind acoperite toate localitatile si se face prin transport dedicat sau prin curier. Transport gratuit oriunde in tara!
In momentul livrarii produselor comandate, veti primi un e-mail si un apel telefonic pentru a putea urmari si a primi comanda. In cazul produselor care se realizeaza la comanda sau care nu sunt pe stoc, va vom anunta cand acestea sunt disponibile pentru livrare, cu o zi inainte de livrare.
 
Termenul de livrare se poate decala in mod exceptional fata de cel stabilit din motive independente de woodmood.com.ro, cum ar fi intreruperea fluxului de productie la producator din cauza lipsei de materie prima, intarzierea aprovizionarii producatorului cu materia prima necesara, decalaje de livrare survenite din cauza unor blocaje de transport etc., situatii in care vom informa clientul ori de cate ori are loc orice modificare a termenului de livrare survenita la terti, respectiv producator sau transportator si care afecteaaza termenul de livrare al woodmood.com.ro catre clientul final.

MODALITATI DE PLATA
Modalitati de plata acceptate sunt: ​​plata online prin card de debit, plata in rate prin card de credit, plata in numerar la livrare / ramburs si sau plata in avans cu ordin de plata. Preturile contin TVA.
In cazul produselor realizate - la comanda - plata se va efectua in avans cu ordin de plata 30% din suma totala de plata, creat de catre utilizator. Diferenta de 70% va fi achitata inainte ca produsele sa fie livrate.

Plata Online se face folosind platforma EuPlatesc.

Platile prin ordin de plata.
Anumite produse se pot plati doar prin ordin de plata. Mai multe detalii gasiti mai jos. Pentru plata in avans cu ordin de plata va rugam sa faceti plata in termen de maximum 5 zile si sa ne trimiteti documentul care atesta plata pe e-mail [email protected] . Comanda va fi livrata sau se va lansa in productie, dupa caz, dupa efectuarea platii sau avansului de 50%.

OBSERVATIE:
Produsele care pot fi platite doar cu ordin de plata sunt produsele care fac parte din colectii care se livreaza asamblate, produsele de dimensiuni mari (dulapuri, vitrine, bufete, biblioteci, birouri, canapele etc.), produsele realizate la comanda dupa specificatiile dorite, canapele sau scaune, cu stofele sau culorile alese de dumneavoastra  (veti achita in avans cu ordin de plata 50% din suma totala de plata, iar diferenta de 50% o veti achita inainte ca produsele sa fie livrate).
La aceste produse Comanda devine ferma dupa efectuarea platii prin Ordin de plata chiar daca modalitatea de plata aleasa in procesul de comanda este Plata numerar la livrare. Va vom informa daca produsele comandate intra in aceasta categorie. Daca produsele sunt pe stoc, si disponibile pentru livrare, plata se va face integral in termen de 5 zile lucratoare de la data comenzii, prin ordin de plata, dupa confirmarea disponibilitatii produselor la depozit.
Daca produsele comandate se realizeaza la comanda veti achita in avans cu ordin de plata 50% din suma totala de plata. Diferenta de 50% o veti achita inainte ca produsele sa fie livrate. Informatia referitoare la produsele care se livreaza asamblate sau la comanda apare la fiecare produs/program, in pagina produsului.

Platile in numerar sau prin intermediul sistemul POS (plata direct la agent cu card-ul) sunt o metoda de achitare intarziata a produselor, cu risc pentru WOODMOOD de retragere a Clientului din Contract. De aceea, aceasta optiune este disponibila doar in anumite cazuri si doar pentru anumite produse, iar WOODMOOD isi rezerva toate drepturile de a aplica sau nu aceasta optiune in functie de criterii interne.
In momentul plasarii comenzii, Utilizatorul/Clientul este informat si accepta expres metoda de plata selectata/disponibila. In cazul in care Clientul comanda cantitati mai mari din acelasi produs (mai mult de 5 produse de acelasi tip), pentru produsele livrate direct de la Producator (in acest caz se va mentiona expres la descrierea produsului pe site) sau produse care se incadreaza in anumite criterii interne de comercializare (stocuri limitate, produse fragile si voluminoase, produse ce necesita manevrare speciala), WOODMOOD ofera posibilitatea de plata exclusiv online cu card.

Plata comenzii in numerar sau POS la livrare (la curier) este o metoda de plata disponibila doar in anumite cazuri si doar pentru anumite comenzi, care nu depasesc suma totala de 2.500 RON.

Termene de garantie
In selectia producatorilor de mobila cu care colaboram, criteriul comun a fost CALITATEA, astfel ca toate produsele beneficiaza de garantie de 24 de luni din momentul achizitionarii.

In perioada in care produsul achizitinat se afla in garantiei, daca  aveti orice tip de reclamatie cu privire la calitatea acestuia, va rugam sa ne trimiteti in scris sesizarea dumneavoastra la [email protected]. Sesizarile trebuie facute in scris, NU telefonic. 

Ne rezervam deptul de a raspunde sesizarii dumneavoastra in termen , de 15 zile lucratoare, timp in care incercam solutionarea problemei impreuna cu furnizorul, revenind cu un raspuns tot in scris, prin intermediul e-mail-ului.

Securitatea datelor
Respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii si a facturii) si pentru informari comerciale cu privire la site-ul WoodMood.
Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.


www.woodmood.com.ro este autorizat de AUTORITATEA NATIONALA DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL (A.N.S.P.D.C.P.)-www.dataprotection.ro in vederea prelucrarii datelor cu caracter personal. 
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, noi, woodmood.com.ro, ne asumam obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, si in cazul in care se doreste de catre dvs., eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.
Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces si de interventie asupra datelor si dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.
Daca unele din datele dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.
Imaginile produselor din magazin expuse in site sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi usor fata de produsul din realitate, in functie de rezolutia ecranului, respectiv setarile monitorului si in functie de expunerea la lumina a produsului in momentul fotografierii.
Serviciul nostru include comunicari cu caracter administrativ si comercial, (daca este acceptat de catre cumparator) care va vor fi trimise in momentul in care decideti sa va inregistrati ca utilizator.
Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau arhiva din continutul site-ului, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare 
In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.
In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Securitatea Datelor personale 
Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.
Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

Frauda si conflicte 
Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se aplica prevederile legale din acest domeniu, iar solutia conflictului este de competenta instantelor.

---------------------------------------------------

3D Secure

3D Secure reprezinta un standard international de securitate dezvoltat de Visa (Verified by Visa) si MasterCard (Mastercard Secure Code). Acest sistem presupune o protectie suplimentara oferita tuturor cumparatorilor online care au un card de debit/ credit inrolat in sistemul 3D Secure.

Sistemul de securitate 3D Secure presupune stabilirea unei parole suplimentare ceruta in procesul de efectuare a platilor online pentru verificarea autenticitatii respectivei tranzactii. Insa, pentru a beneficia de aceasta protectie suplimentara, cardul cu care se va plati online trebuie sa fie inrolat si activat in sistemul 3D Secure. Procesul de inrolare se poate face online la banca emitenta a cardului sau in timpul unei tranzactii online.

Avantajele sistemului 3D Secure

Avantajele inrolarii si activarii cardului in sistemul 3D Secure pentru cumparatorii online sunt:

  • Risc mai mic in ceea ce priveste fraudele online, datorita introducerii unei parole suplimentare in procesul de achizitie online de pe site-urile inregistrate „Verified by Visa” sau „MasterCard Secure Code”.
  • In cazul in care cardul tau este activ 3D Secure si este utilizat fraudulos de o terta persoana in magazine online care nu folosesc acest sistem de protectie, detinatorul cardului va avea castig de cauza la disputarea sumei aferente tranzactiei (disputa se va finaliza cu returnarea sumei).

Cum functioneaza sistemul 3D Secure?

Dupa activarea cardului in sistemul 3D Secure, la fiecare plata online realizata pe unul din site-urile inregistrate „Verified by Visa” sau „MasterCard Secure Code”, banca emitenta a cardului va solicita parola stabilita de tine in procesul activarii cardului in 3D Secure.

In cazul in care detii un card 3D Secure, dar nu l-ai inrolat, exista situatii in care vei putea realiza cel putin 3 plati online fara a fi nevoie de introducerea parolei 3D Secure. Insa, dupa aceste plati va trebui sa iti inrolezi/ activezi cardul in sistemul 3D Secure, altfel nu vei mai putea plati online cu acest card la magazinele online inregistrate in sistem.

Daca ai uitat parola 3D Secure iti recomandam sa suni la numarul de telefon de pe spatele cardului tau si sa iti resetezi parola la indrumarea bancii emitente.

Cum imi activez sistemul de securitate 3D Secure pe cardul meu?

Activarea sistemului 3D Secure se realizeaza online, urmand instructiunile primite de la banca emitenta a cardului. Va trebui sa iti setezi o parola initiala de inrolare care difera de la banca la banca si un mesaj de intampinare.