Close
0
Nu aveți niciun produs în coș
Căutare
Filters

Termeni și condiții

Site-ul www.woodmood.com.ro este operat de către societatea  ATICUS SRL , cu sediul în  județul Cluj, localitatea Cluj-Napoca, str. Horticultorilor, nr. 12 , înscrisă în Registrul Comerțului cu numărul J12 / 2986/2004. 

Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea produsului de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele acestui decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului  www.woodmood.com.ro  alege dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumit în continuare "Utilizatori / Clienți". Utilizatorii / Clienții vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a putea consulta în orice moment. 

Continutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală.
Conținutul acestui site nu poate fi folosit, reprodus, distribuit, transmis, expus în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor. De asemenea, este interzisă interferarea în vreun fel cu elemente de securitate ale site-ului, cu elemente care previn sau restricționează folosind, copierea unui conținut sau elemente îngrijire limită de utilizare a site-ului sau a conținutului acestuia. 

Plasarea începe
Utilizatorul / Clientul esti singurul care ia decizia de cumpărare.
Comenzile se primesc doar online.
Accesarea produselor se face foarte simplu, se poate ajunge la produsul dorit în doar câteva secunde și să alegeți dintr-o gamă foarte largă de modele, toate acestea în comunitate și cel mai bun preț. Accesul la produs se poate face în mai multe moduri, fie din meniul principal, unde mobilierul este așezat după funcționalitatea sa, fie prin intermediul motoarelor de căutare.

Termene de livrare, transport Termenul de livrare este afișat în pagina fiecărui produs. Livrarea este națională, fiind acoperită toate localitățile și se face prin transport dedicat sau prin curier. Transport gratuit oriunde în țară! În momentul livrării produselor comandate, veți primi un e-mail și un apel telefonic pentru a putea urmări și a primi comanda. În cazul produselor care se realizează la comandă sau care nu sunt pe stoc în momentul în care încep, vă vom anunța când acestea sunt disponibile pentru livrare, cu o zi înainte de livrare. Modalități de plată
Modalități de plată acceptate sunt: ​​plata online prin card de debit, plata în rate prin card de credit, plata în numerar la livrare / ramburs și sau plata în avans cu ordin de plată.
În cazul produselor realizate - la comandă - plata se va efectua în avans cu ordin de plată 30% din suma totală de plată, creat de către utilizator. Diferența de 70% va fi achitată înainte ca produsele să fie livrate.

Plățile prin ordin de plată.
Anumite produse se pot plăti doar prin ordin de plată. Mai multe detalii găsiți mai jos. Pentru plata în avans cu ordin de plată vă rugăm să faceți plata în termen de maximum 5 zile și să ne trimiteti documentul care atestă plata [email protected] . Comanda va fi livrată sau se va lansa în producție, după caz, după efectuarea plății sau avansului de 50%.
OBSERVAȚIE:
Produsele care pot fi plătite doar cu ordin de plată sunt produsele care fac parte din colecții care se livrează asamblate, produsele de dimensiuni mari (dulapuri, vitrine, bufete, biblioteci, birouri, canapele etc.), produsele realizate la comandă după specificațiile dorite, canapele sau scaune, cu stofele sau culorile alese de dumneavoastră  (veți achita în avans cu ordin de plată 50% din suma totală de plată, iar diferența de 50% o veți achita înainte ca produsele să fie livrate).
La aceste produse Comanda devine fermă după efectuarea plății prin Ordin de plată chiar dacă modalitatea de plată aleasă în procesul de comandă este Plata numerar la livrare. Vă vom informa dacă produsele comandate intră în această categorie. Dacă produsele sunt pe stoc, și disponibile pentru livrare, plata se va face integral în termen de 5 zile lucrătoare de la data comenzii, prin ordin de plată, după confirmarea disponibilității produselor la depozit. Dacă produsele comandate se realizează la comandă veți achita în avans cu ordin de plată 50% din suma totală de plată. Diferența de 50% o veți achita înainte ca produsele să fie livrate. Informația referitoare la produsele care se livrează asamblate sau la comandă apare la fiecare produs/program, în pagina produsului.

Plățile în numerar sau prin intermediul sistemul POS (plata direct la agent cu card-ul) sunt o metodă de achitare întârziată a produselor, cu risc pentru ATICUS de retragere a Clientului din Contract. De aceea, această opțiune este disponibilă doar în anumite cazuri și doar pentru anumite produse, iar ATICUS își rezervă toate drepturile de a aplica sau nu această opțiune în funcție de criterii interne. În momentul plasării comenzii, Utilizatorul/Clientul este informat și acceptă expres metoda de plată selectată/disponibilă. În cazul în care Clientul comandă cantități mai mari din același produs (mai mult de 5 produse de același tip), pentru produsele livrate direct de la Producător (în acest caz se va menționa expres la descrierea produsului pe site) sau produse care se încadrează în anumite criterii interne de comercializare (stocuri limitate, produse fragile și voluminoase, produse ce necesită manevrare specială), ATICUS oferă posibilitatea de plată exclusiv online cu card.

Plata comenzii în numerar sau POS la livrare (la curier) este o metodă de plată disponibilă doar în anumite cazuri și doar pentru anumite comenzi, care nu depășesc suma totală de 2.500 RON.

Termene de garanție
În selecția producătorilor de mobilă cu care colaborăm, criteriul comun a fost CALITATEA, astfel că toate produsele beneficiază de garanție de 24 de luni din momentul achiziționării.

Securitatea datelor
Respectăm cu strictețe confidențialitatea datelor clienților și ne angajăm să nu transmitem datele personale ale clienților către terți și să le folosim exclusiv în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii și a facturii) și pentru informări comerciale cu privire la site-ul WoodMood.
Nu încurajăm SPAM-ul, nu furnizăm adresa dumneavoastră de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), nu comercializăm, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgăm adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.


www.woodmood.com.ro este autorizat de AUTORITATEA NAȚIONALĂ DE SUPRAVEGHERE A PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL(A.N.S.P.D.C.P.)-www.dataprotection.ro  în vederea prelucrării datelor cu caracter personal. 
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, noi, woodmood.com.ro, ne asumăm obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră.

Datele personale ale dumneavoastră vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, și în cazul în care se dorește de către dvs., eventualele promoții, buletinele informative periodice etc.
Ne obligăm să nu facem publice sau să nu vindem bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților noștri. 
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces și de intervenție asupra datelor și dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.
Dacă unele din datele dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm sa ne informați cât mai curând posibil.
Ne asumăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare.
Imaginile produselor de pe magazin sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi față de produsul ce-l prezintă, în funcție de rezoluția ecranului, respectiv setările monitorului.

Serviciul nostru include comunicări cu caracter administrativ și comercial, (dacă este acceptat de către cumpărător) care vă vor fi trimise în momentul în care decideți să vă înregistrați ca utilizator.

Sunteți de acord și acceptați ca, fără nici o notificare prealabilă, putem șterge sau adăuga orice informație pe site, întrerupe orice activitate pe site sau arhiva din conținutul site-ului, iar în cazul în care se fac referiri la alte site-uri nu garantăm și/sau confirmăm sub nici o formă tipul de informație pe care îl veti găsi pe aceste site-uri. Rămâne la aprecierea dumneavoastră dacă vizitați sau nu aceste site-uri sau luați sau nu în considerare informația găsită acolo.

Obligațiile dumneavoastră de înregistrare 
În utilizarea serviciului, dumneavoastră sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, așa cum sunt acestea specificate în secțiunea de înregistrare ca utilizator și sunteți de acord să furnizați aceste informații corect și complet.
În situația în care considerăm că această obligație nu este respectată de către dumneavoastră, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul, pe perioadă determinată sau nedeterminată, la utilizarea serviciului fără nici o notificare prealabilă.

Securitatea Datelor Personale 
Datele personale ale dumneavoastră vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, eventualele promoții, buletinele informative periodice etc.
Ne obligăm să nu facem publice sau să nu vindem bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților noștri.

Fraudă și conflicte 
Orice tentativă de acces neautorizat la site și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente. Orice conflict apărut între companie și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin întelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se aplică prevederile legale din acest domeniu, iar soluția conflictului este de competență instanțelor.