Căutare
Filters

Politică Retur

Dorim să fiți informați cu privire la politica de retur, înainte de a plasa comanda dumneavoastră!

Dacă alegerea facută vă nemulțumește în vreun fel, sau dacă pur și simplu v-ați răzgândit, conform OUG 34/2014, aveți termen 14 zile calendaristice din momentul primirii coletului, pentru a solicita înlocuirea sau returnarea produsului, dar trebuie să luați în calcul și criteriile enumerate mai jos.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere este necesar să ne comunicați ÎN SCRIS PE ADRESA DE EMAIL ȘI NU TELEFONIC  - [email protected]Cererile trimise după expirarea termenului legal nu vor putea fi soluționate.

Cheltuielile de returnare/schimbare a produsului vor fi suportate integral de către consumator/client. Excepție fac cazurile în care produsul primit prezintă defecte sau nu este cel comandat de dumneavoastră.

Adresa de returnare în cazul în care doriți returnarea produsului, vă rugăm să trimiteți către noi coletul, la adresa:

ATICUS
Str. HORTICULTORILOR, Nr. 12 , cod 400457
Localitatea CLUJ-NAPOCA,  Județul CLUJ
Tel: 0742065891

Puteți efectua returul prin intermediul oricărei firme de curierat, exclus Poșta Română, costul curierului fiind suportat de către client. Vă rugăm ca împreună cu produsul/produsele, coletul să conțină și o copie a facturii fiscale pe care să fie completat și un cont IBAN valid și numele complet al titularului de cont (în lipsa copiei facturii și a contului IBAN pot intervenii întârzieri la returnarea banilor).
Produsul returnat trebuie să fie în stare perfectă, în ambalajul primit, însoțit de toate etichetele, și cel mai important să fie in termenul legal. Nu acceptăm produse zgâriate, deteriorate, cu componente lipsă. De asemenea nu sunt acceptate drept retur produsele cu urme de uzură.
Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi pus în vânzare, ne rezervăm dreptul de a refuza returul. Această clauză se aplică conf. OUG 34/2014, în cazul achiziționării de produse de pe acest site folosind tehnicile de comunicare la distanță, aplicându-se definițiile cuprinse tot in OUG 34/2014. 

Rambursarea contravalorii produselor se va face în termen de 14 zile de la data recepționării coletului. Contravaloarea produselor se va transfera doar într-un cont bancar comunicat de dumneavoastră. Deoarece la comenzile efectuate pe site-ul nostru beneficați de transport gratuit, în cazul rambursării banilor, veți primi doar contravaloarea produselor comandate, nu și taxa de transport în cuantum fix de 20 lei.

 NU sunt acceptate:

  •        colete trimise prin Poșta Română
  •        colete care conțin taxe ramburs (solicitați dvs. plata unei sume la livrarea coletului către noi)
  •        colete care au taxa de transport cu plata la destinatar Aticus s.r.l.

     

Înlocuirea produsului se poate realiza dacă ați primit produsul incomplet sau prezintă vicii de fabricație. Înlocuirea se va realiza în funcție de disponibilitatea în stocul nostru, cu condiția să ne notificați acest lucru, în maximum 24 de ore de la primirea comenzii, în scris pe adresa de mail [email protected], împreună cu pozele care să prezinte cele constatate de dvs.

Termenii și condițiile sunt actualizate conform legilor din România, garanțiile și returnarea produselor sunt reglementate prin Legea 449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora și OUG 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanță, ordonanță ce se aplică magazinelor online.
Termenii și condițiile site-ului vor fi bifate la finalizarea comenzii pe care dumneavoastră o plasați, astfel aceste lucruri v-au fost aduse la cunoștință înainte de finalizarea comenzii, pentru ca dumneavoastră să fiți informat cu privire la o bună desfășurare a cumpărăturilor. Orice reclamație ulterioară nu va fi luată în considerare. 

Echipa WOOD MOOD procesează fiecare comandă, sugestie sau reclamație cu maximă seriozitate în ordinea cronologică a sosirii lor. Vă stăm la dispoziție de Luni - Vineri între orele 10:00-17:00, cu excepția sărbătorilor legale.

Cu stimă,

Echipa Wood Mood