Transport Gratuit la toate comenzile.

GDPR

Drepturile dumneavoastra!

Dreptul la acces

Aveti dreptul de a solicita informatii cu privire la datele cu caracter personal pe care le detinem despre dumneavoastra. Puteti contacta WoodMood Decor care va va furniza datele cu caracter personal prin e-mail.

Dreptul la portabilitate

De fiecare data cand contacta WoodMood Decor va prelucreaza datele cu caracter personal prin mijloace automate in baza acordului dumneavoastra sau in baza unui acord, aveti dreptul sa obtineti transferul unei copii a datelor dumneavoastra catre dumneavoastra sau catre o alta adresa. Acesta include numai datele cu caracter personal pe care ni le-ati transmis.

Dreptul la rectificare

Aveti dreptul sa solicitati rectificarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, daca acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete. Daca aveti un cont pe WoodMood Decor puteti sa va actualizati datele cu caracter personal din contul dumneavoastra.

Dreptul la stergerea datelor

Aveti dreptul sa stergeti oricand orice date cu caracter personal prelucrate de WoodMood Decor, cu exceptia urmatoarelor situatii:

 • aveti o solicitare nerezolvata la Serviciul Clienti
 • aveti o comanda deschisa care nu a fost expediata sau doar partial expediata
 • aveti o datorie neplatita catre WoodMood Decor
 • daca exista banuiala sau ati folosit serviciile noastre in mod abuziv in ultimii patru ani
 • daca ati efectuat o achizitie, vom pastra datele dumneavoastra cu caracter personal in legatura cu tranzactia dumneavoastra conform legislatiei de contabilitate.

Dreptul de a va opune prelucrarii bazate pe interes legitim

Aveti tot dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal bazate pe interesul legitim in WoodMood Decor.

WoodMood Decor nu va continua sa prelucreze datele cu caracter personal decat daca putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare care prevaleaza asupra intereselor si drepturilor dumneavoastra sau in baza unor proceduri judiciare.

Dreptul de a va opune marketingului direct

Aveti tot dreptul de a va opune marketingului direct, inclusiv analizei profilului in scopuri de marketing direct. Cand doriti, va puteti dezabona de la marketingul direct prin urmatoarele mijloace:

 • urmand instructiuni din fiecare e-mail de marketing
 • modificand setarile contului dumneavoastra WoodMood Decor
 • solicitand acest lucru catre serviciul nostru de clienti

Dreptul la restrictionare a prelucrarii

Aveti dreptul sa solicitati ca WoodMood Decor sa restrictioneze procesul de prelucrare a datelor dumneavoastra cu caracter personal in urmatoarele situatii:

 • daca va opuneti prelucrarii in baza interesului legitim in WoodMood Decor acesta va restrictiona orice prelucrare a acestor date pana la confirmarea interesului legitim.
 • daca afirmati ca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt incorecte, WoodMood Decor trebuie sa restrictioneze orice prelucrare a acestor date pana la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal.
 • daca prelucrarea este ilegala, puteti sa va opuneti stergerii datelor cu caracter personal si sa solicitati restrictionarea utilizarii datelor dumneavoastra cu caracter personal.
 • daca WoodMood Decor nu mai are nevoie de datele dumneavoastra cu caracter personal, dar acestea sunt necesare pentru a va apara drepturile in instanta.

Dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere

Daca sunteti de parere ca WoodMood Decor va prelucreaza datele cu caracter personal intr-un mod incorect, ne puteti contacta. De asemenea, aveti dreptul sa adresati o plangere unei autoritati de supraveghere (ANSPDCP).

Controlorul datelor personale:

SC WoodMood Decor SRL, cu sediul social in Str. Rindunelelor nr. 27, loc. Brad , Jud. Hunedoara, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J20/446/2022 cod fiscal RO 45870351, tel: +40742065891.