EXTRA REDUCERE LA TOATE PRODUSELE folosind codul: EXTRA10 extra reducere

TRANSPORT GRATUIT INDIFERENT DE VALOAREA COMENZII
Close
(0)
Nu aveți articole în coșul de cumpărături.
Cautati
Filters

Cum echilibrezi un design modern cu lemn natur

Cum echilibrezi un design modern cu lemn natur

Articolele din materiale naturale cu diferite finisaje, fie decoratiuni sau mobilier sunt nelipsite din interioarele echilibrate, armonioase si confortabile. Un spatiu construit modern, cu design si finisaje interioare contemporane poate deveni mai armonios prin decorarea acestuia cu mobilier din lemn masiv natur sau vopsit in diverse culori si finisaje. Straturile finale ale mobilierului sunt foarte diverse si au un rol important in obtinerea efectului dorit pentru amenajarea spatiului.


Finisajul uleiat, adica aplicarea unor uleiuri naturale sau sintetice peste lemn, este un finisaj popular si pune in valoare naturaletea fibrei. Se aplica in mai multe straturi si protejeaza lemnul de umiditate si apa. In mod normal, uleiul este 'food contact', adica nu este toxic. Mobilierul cu finisaj uleiat se intretine foarte usor, doar prin stergere cu o carpa moale, iar anual se recomanda improspatarea finisajului.

Finisajul ceruit pastreaza si el aspectul natural al lemnului si se potriveste foarte bine la mobilierul din casele rustice.

Bufet cu 4 usi si 4 sertare Ethan


Masa extensibila 180/260 stejar natur Ethan


Lacuirea ofera avantajul ca mobila necesita o intretinere mai usoara, iar mobilierul poate fi integrat in interioare cu orice stil, in functie de luciu. O mobila finisata cu lac mat poate decora un interior rustic, iar una cu luciu inalt completeaza foarte bine un spatiu elegant.

Masa dining fixa 180 natur/negru cm Solid


Varietatea de finisaje si tehnici de prelucrare a lemnului, dar si calitatea executiei mobilierului fac ca preturile sa difere uneori foarte mult de la un produs la altul. Dar efectele pe care le creeaza aceste procedure si finisaje merita tot efortul.

Antichizarea este un procedeu foart des utilizat pentru obtinerea unui efect aparent invechit al mobilierului. Este o tehnica manuala care asigura unicitate mobilierului si se poate aplica pe lemnul vopsit in culoarea dorita.

Comoda 2 usi 3 sertare lemn masiv gri antichizat Chic

Comoda cu 3 usi si 3 setare alb antichizat/stejar Pure


Antichizarea se poate aplica si lemnului nevopsit obtinandu-se un efect special prin lacuire.

Perierea este o tehnica speciala aplicata lemnului, poate una dintre cele mai de efect, care evidentiaza  structura lemnului vechi scos la suprafata dupa inlaturarea materialului mai tanar, obtinandu-se suprafete cu relief pronuntat tridimensional.

Bufet cu 2 usi si 3 sertare stejar natur StockholmBufet cu 4 usi stejar natur Stockholm


Bufet inalt cu 4 usi stejar natur Stockholm


Detaliu lemn stejar periat 


CLICK AICI PENTRU ALTE PRODUSE CU LEMN PERIAT

Indiferent de tehnicile de prelucrare si de finisaje, mobilierul din lemn echilibreaza decorul in orice interior contemporan, aduce prospetime si confort in incapere si nu in ultimul rand, creeaza o atmosfera calda, primitoare, atat de necesara unui camin.

 

 
Lasă comentariul tău