Transport Gratuit la toate comenzile.

Descopera cea mai trendy mobila la standul Woodmood din Iulius Mall

Descopera cea mai trendy mobila la standul Woodmood din Iulius Mall

Woodmood Decor, detinator al magazinului de mobila online woodmood.com.ro, participa la Interior Design Week, eveniment care se desfasoara incepand de joi pana duminica, 21 - 24 martie, la Cluj in incinta Iulius Mall.
Vizitatorii interesati de mobilarea unui spatiu, fie a locuintei, a biroului, a unei cafenele, a unui restaurant sau hotel au la dispozitie, la standul Woodmood Decor, ofertele furnizorilor cu cele mai noi colectii de mobila si produse pentru amenajarea unui spatiu.

De la coltare, canapele, fotolii, mese si scaune, vitrine, bufete, comode TV si comode pentru dormitor, dulapuri, paturi, noptiere, masute de cafea, sezlonguri pana la birouri, biblioteci, console extensibile sau mobilier de bar etc., va putem prezenta o gama variata de mobilier, mai putin cel pentru bucatarie. Daca iti doresti sa amenajezi o camera de vis pentru copilul tau, Woodmood Decor iti sta la dispozitie cu mobila pentru copii aflata in trend.

Colaboratorii nostri apropiati prezenti la targ, dar si ceilalti designeri sau expozanti sunt invitati la standul Woodmood Decor pentru discutii tematice, pentru a primi mostrare cu textile si cataloage de la partenerii nostri producatori sau, pur si simplu, pentru a servi o cafea buna intr-o companie placuta.

Totodata, vizitatorii standului Woodmood Decor au posibilitatea sa aleaga la fata locului textilele pentru tapiteriile oricarui produs tapitat pe care si-l aleg de pe woodmood.com.ro, primind detalii despre calitatea materialelor de la consultantii prezenti la stand.

Interior Design Week reuneste designeri si companii care ofera produse si servicii in domeniul amenajarilor interioare. “Daca esti in cautare de tapet, profile decorative, pardoseli, usi sau mobilier, aici le vei gasi pe toate intr-o singura locatie”, precizeaza organizatorii targului de design interior, IDW Romania. Intrarea este libera.

Lăsați un comentariu
*