Transport Gratuit la toate comenzile.

Set de canapele 3-2-1 negru Valentino

Canapea extensibila de 3 locuri, canapea fixa de 2 locuri si 1 fotoliu, cu tapiterie din material textil si picioare din lemn masiv vopsite wenge
Cod produs: VALESET2
Expediere gratuită
Data de livrare: 6 - 10 saptamani
14877,00 lei
11902,00 lei
Cumpara-l in rate fixe, 100% online, direct de pe telefon, tableta sau PC. Mai multe informatii

Consultanță? Sună acum (0751) 116 839

Livrare gratuita

Pentru toate comenzile

Plată in rate

Cu cardul tau de cumparaturi

Reduceri saptamanale

La o gama de produse

Drept de retur

14 zile calendaristice

Etichete produs

Set de canapele 3-2-1 negru Valentino


Setul de canapele 3-2-1 negru Valentino este compus dintr-o canapea extensibila de 3 locuri, o canapea fixa de 2 locuri si un fotoliu, toate realizate in stil Chesterfield, un stil devenit deja clasic in designul interior.

Elegant si impunator, sugerand atmosfera saloanelor din casele nobiliare englezesti, acest set se face remarcat in incapere. Partea din spate a spatarelor este tapitata, astfel ca pozitionarea canapelelor sau a fotoliului din setul de canapele 3-2-1 negru Valentino nu are nici o conditionare.

Picioarele din lemn masiv vopsit wenge adauga un plus la design si permite integrarea usoara intr-o ambianta contemporana.
Canapeaua extensibila 3 locuri negru Valentino se poate transforma fara dificultate intr-un pat confortabil cu dimensiunea de 127 x 185 cm.

NOTA: Setul de canapele 3-2-1 negru Valentino poate fi comandat si pe alte culori de tapiterie alegand dintre variantele prezentate la linkul de la sectiunea Date tehnice. Pentru o alegere personalizata, puteti cere si va punem la dispozitie mostrarul cu textile pe care vi-l trimitem gratuit la adresa.

Pentru cererea mostrarului si alte detalii sunati-ne la telefon 0751 116 839 sau scrieti-ne si lasati un contact -telefon- la email contact@woodmood.com.ro si veti fi preluat de un consultant al magazinului nostru.

Picioarele din lemn masiv pot avea finisaj natur, alb sau wenge. Nuanta tapiteriei din imaginea de prezentare a produsului poate fi usor diferita fata de cea din realitate a produsului, mai inchisa sau mai deschisa, in functie de expunerea la lumina in momentul fotografierii. 

 

Date tehnice


Canapea extensibila de 3 locuri

 

Dimensiuni produs:
Latime: 252 cm
Adancime: 92 cm
Inaltime: 82 cm
Inaltime sezut: 44 cm
Zona de dormit: 127 x 185 cm
Numar colete: 1
Componente: canapea extensibila de 3 locuri
Material: canapea extensibila de 3 locuri cu structura de lemn, sezut confortabil cu arcuri Wave, tapiterie din material textil Kronos 07 (link textile), picioare din lemn masiv vopsite wenge
Culoare: negru


Canapea fixa de 2 locuri


Dimensiuni produs:

Latime: 202 cm
Adancime: 92 cm
Inaltime: 82 cm
Inaltime sezut: 44 cm
Numar colete: 1
Componente: canapea fixa de 2 locuri
Material: canapea fixa de 2 locuri cu structura de lemn, sezut confortabil cu arcuri Wave, tapiterie din material textil Kronos 07 (link textile), picioare din lemn masiv vopsite wenge
Culoare: negru


Fotoliu


Dimensiuni produs:
Latime: 112 cm
Adancime: 92 cm
Inaltime: 82 cm
Inaltime sezut: 44 cm
Numar colete: 1
Componente: fotoliu
Material: fotoliu cu structura de lemn, sezut confortabil cu arcuri Wave, tapiterie din material textil Kronos 07 (link textile), picioare din lemn masiv vopsite wenge
Culoare: negru

Produsul are termen de livrare de 6 - 10 saptamani de la plata comenzii. Produsul este realizat pe baza de comanda, iar plata acestuia se face:

- integral;
- sau achitand un avans de 30% din suma, iar restul de 70% din pret la primirea produsului.

Produsul se livreaza partial montat, cu schite de montaj detaliate, incluse in colete. Asamblare fara dificultate, instructiuni precise! Transportul este gratuit pana la adresa clientului si nu presupune plasarea coletelor in interior. Produsul are termen de garantie de 24 de luni, in conditiile unei utilizari corespunzatoare.

Scrieți recenzia dvs
*
*
Slab
Excelent