Transport Gratuit la toate comenzile.

Pat cu somiera 160 x 200 cm alb/stejar natur Provence

Pat realizat din MDF alb si lemn de stejar masiv cu somiera metalica inclusa
Cod produs: 3027L260KV2
Expediere gratuită
Data de livrare: 2 saptamani
2172,00 lei
1738,00 lei
Cumpara-l in rate fixe, 100% online, direct de pe telefon, tableta sau PC.
De la 106,4 / luna
Detalii aici

Consultanță? Sună acum (0742) 065 891

Etichete produs

Pat cu somiera 160 x 200 cm alb/stejar natur Provence

 

Patul cu somiera 160 x 200 cm alb/stejar natur Provence completeaza mobilierul de dormitor cu acelasi nume. Patul are o tablie joasa si una inalta, realizate din MDF lacuit alb. Montantii sunt realizati lemn masiv de fag. Elementul superior de pe tablie este din lemn masiv de stejar.

Lateralele patului Provence sunt realizate din PAL melaminat alb.
Patul cu somiera 160 x 200 cm alb/stejar natur Provence este o piesa de mobilier clasica, eleganta, cu linii minimaliste. Albul patului asigura luminozitate incaperii si aminteste de atmosfera relaxanta a verii si de parfumul vacantei.

Lemnul de stejar care completeaza in mod fericit piesele albe accentueaza trainicia patului Provence, gandit sa dureze pe o perioada lunga de timp. Liniile clasice de design fac ca patul cu somiera 160 x 200 cm alb/stejar natur Provence, impreuna cu celelalte piese din gama Provence, sa nu se demodeze in timp.

Albul pieselor constituie un avantaj in alegerea culorii preferate pentru decoratiuni, dar si permite oricand schimbarea culorilor. Patul cu somiera 160 x 200 cm alb/stejar natur Provence necesita saltea cu dimensiuni recomandate de 160 x 200 cm, care se comanda separat.

 

Date tehnice

 

Dimensiuni:
Latime: 172 cm
Lungime: 210 cm

Inaltime: 56 cm / 100 cm
Dimensiuni saltea: 160 cm x 200 cm
Greutate produs: 54 kg
Numar colete: 2
Configuratie: pat 160 x 200 cm cu somiera metalica inclusa
Material: tablii de pat realizate din MDF lacuit alb; montanti lemn masiv de fag; element superior tablie lemn masiv de stejar; laterale pat din PAL melaminat alb cu grosimea de 22 mm; somiera din cadru metalic si lamele din lemn de fag cu 5 picioare, din care unul situat central
Culoare: alb/stejar natur
Finisaj: lac

 

Patul cu somiera 160 x 200 cm alb/stejar natur Provence necesita saltea cu dimensiuni recomandate de 160 x 200 cm, care se comanda separat.

Produsul are termen de livrare de 2 saptamani de la plata comenzii. Produsul este realizat pe baza de comanda, iar plata acestuia se face:

- integral;
- sau achitand un avans de 30% din suma, iar restul de 70% din pret la primirea produsului.
Produsul se livreaza demontat, cu schite de montaj detaliate, incluse in colete.

Asamblare fara dificultate, instructiuni precise! Transportul este gratuit pana la adresa clientului si nu presupune plasarea coletelor in interior. Produsul are termen de garantie de 24 de luni, in conditiile unei utilizari corespunzatoare.

Produsul are termen de livrare de 5 zile de la plata comenzii, daca este disponibil la producator. Produsul se livreaza demontat, cu schite de montaj detaliate, incluse in colete. Asamblare fara dificultate, instructiuni precise! Transportul este gratuit pana la adresa clientului si nu presupune plasarea coletelor in interior. Produsul are termen de garantie de 24 de luni, in conditiile unei utilizari corespunzatoare.

Scrieți recenzia dvs
*
*
Slab
Excelent