Transport Gratuit la toate comenzile.

Pantofar cu 3 compartimente alb/natur Hanovra

Pantofar realizat din PAL melaminat cu finisaj alb si lemn masiv de mesteacan cu finisaj natur lacuit
Cod produs: 170357008072
Data de livrare: 6 saptamani
2070,00 lei
1656,00 lei
Cumpara-l in rate fixe, 100% online, direct de pe telefon, tableta sau PC.
De la 101,66 / luna
Detalii aici

Consultanță? Sună acum (0742) 065 891

Etichete produs

Pantofar cu 3 compartimente alb/natur HanovraPantofarul cu 3 compartimente alb/natur Hanovra, un pantofar foarte practic si modern, va permite sa aranjati o multime de perechi de pantofi astfel incat sa aveti ordonata intrarea in casa. Poate adaposti pana la 18 perechi de pantofi si nu domina spatiul de la intrare prin dimensiunile sale.  Compartimentele pentru pantofi au spatii duble de depozitare si sunt prevazute cu usi cu butoni din lemn natur de mesteacan cu finisaj natur. Pe partea superioara a pantofarului puteti aseza manusi, chei si alte obiecte marunte necesare.

Pantofarul cu 3 compartimente alb/natur Hanovra este realizat din materiale de calitate, carcasa fiind confectionata din PAL melaminat cu finisaj alb, completata la colturi cu lemn masiv de mesteacan cu finisaj natur, cu dimensiuni de 3,5 x 3,5 cm. Inaltimea picioarelor este de 10 cm, ceea ce permite curatarea cu usurinta a podelei de sub pantofar. Manerele de la fronturi sunt realizate din lemn masiv de mesteacan cu finisaj natur lacuit.


NOTA: Culoarea din imaginea de prezentare a produsului poate fi usor diferita fata de cea din realitate, mai inchisa sau mai deschisa, in functie de expunerea la lumina a produsului in momentul fotografierii.

Date tehnice


Dimensiuni:
Lungime: 84 cm
Adancime: 26 cm
Inaltime: 132 cm
Inaltime picioare: 10 cm
Greutate: 31 kg
Numar colete: 1
Capacitate maxima incarcare: 30 kg
Configuratie: pantofar cu 3 compartimente; circa 18 perechi pantofi
Material: carcasa din PAL melaminat (MFC16) cu finisaj alb; colturi din lemn masiv de mesteacan (3,5 x 3,5 cm) cu finisaj lacuit; rafturi interioare din PAL melaminat (MFC10) cu finisaj alb; butoni usi realizati din lemn masiv de mesteacan cu finisaj natur lacuit
Culoare: alb/natur
Finisaj: lacuit


Puteti vedea si restul corpurilor din colectia de mobilier de hol Hanovra in partea de jos a paginii!

Produsul are termen de livrare de 4 saptamani de la plata comenzii. Produsul este realizat pe baza de comanda, iar plata acestuia se face:

- integral;
- sau achitand un avans de 30% din suma, iar restul de 70% din pret la primirea produsului.

Produsul se livreaza demontat, cu schite de montaj detaliate, incluse in colete.

Asamblare fara dificultate, instructiuni precise! Transportul este gratuit pana la adresa clientului si nu presupune plasarea coletelor in interior. Produsul are termen de garantie de 24 de luni, in conditiile unei utilizari corespunzatoare.

Scrieți recenzia dvs
*
*
Slab
Excelent