Transport Gratuit la toate comenzile.

Masa fixa 200 cm, sticla securizata laminata, stejar salbatic, Olivia

Blat din lemn masiv de stejar salbatic cu noduri si crapaturi si picioare din sticla securizata laminata
Cod produs: OLIVIA200
Expediere gratuită
Data de livrare: 6 saptamani
8420,00 lei
6736,00 lei
Cumpara-l in rate fixe, 100% online, direct de pe telefon, tableta sau PC. Mai multe informatii

Consultanță? Sună acum (0751) 116 839

Livrare gratuita

Pentru toate comenzile

Plată in rate

Cu cardul tau de cumparaturi

Reduceri saptamanale

La o gama de produse

Drept de retur

14 zile calendaristice

Etichete produs

Masa fixa 200 cm, sticla securizata laminata, stejar salbatic, Olivia

 

Masa fixa 200 cm, sticla securizata laminata, stejar salbatic, Olivia este o masa cu un design deosebit datorita combinatiei de surprinzatoare de materiale, respectiv sticla si lemnul de cer.

Masa detine o placa superioara cu grosime de 4 cm dublata (2+2 cm) realizata din lemn masiv de cer, o varietate de stejar salbatic cu noduri si crapaturi profunde, vizibile, considerate particularitati ale lemnului de cer, care garanteaza un mobilier unic.

Crapaturile profunde, nodurile dese si neregulate ale lemnului de cer redau un blat cu aspect natural irepetabil. Este o masa pe care o veti adora, daca va incanta naturaletea lemnului.

Ca stil, masa fixa 200 cm, sticla securizata laminata, stejar salbatic, Olivia se potriveste in decoruri contemporane, lookul de ansamblu fiind completat de scaunele pe care le alegeti, fie tapitate, pentru un decor clasic, fie industriale pentru un design contemporan.

Picioarele mesei fixe 200 cm, sticla securizata laminata, stejar salbatic, Olivia adauga stil, fiind realizate din sticla transparenta securizata si laminata, o sticla supusa unor tratamente speciale care i-au crescut foarte tare rezistenta la spargere (pana la 10 ori fata de o sticla normala), dar si flexibilitatea. O sticla securizata laminata reduce foarte mult riscul de ranire, in eventualitatea in care s-ar sparge.

NOTA: Masa fixa 200 cm, sticla securizata laminata, stejar salbatic, Olivia poate fi comandata cu blat cu diferite finisaje (vezi foto la sectiunea de imagini), cu grosime dublata de 4 cm (2+2 cm) si 6 cm (3+3 cm) si de dimensiunile (Lxl):


160x  90 cm;     220x100 cm;       280x100 cm;
180x100 cm;     240x100 cm;       300x100 cm;
200x100 cm;     260x100 cm;          

Pentru o comanda personalizata ne puteti contacta la email [email protected] sau la telefon 0751 116 839 si veti fi preluat direct de un consultant al magazinului nostru.

Date tehnice


Dimensiuni:
Lungime: 200 cm
Latime: 100 cm
Inaltime: 78 cm
Componente: masa fixa 200 cm
Material: masa cu blat din lemn de cer, o varietate de stejar salbatic, rustic, cu noduri si crapaturi vizibile, dublat la 4 cm (2+2 cm); picioare din sticla transparenta securizata si laminata de 21 mm (10+1+10)
Culoare: stejar natur
Finisaj: uleiat

Puteti vedea si alte mese cu blat din lemn masiv de stejar salbatic in partea de jos a paginii!

Produsul are termen de livrare de 6 saptamani de la plata comenzii. Produsul este realizat pe baza de comanda, iar plata acestuia se face:

- integral;
- sau achitand un avans de 30% din suma, iar restul de 70% din pret la primirea produsului.

Produsul se livreaza demontat, cu schite de montaj detaliate, incluse in colete.
Asamblare fara dificultate, instructiuni precise! Transportul este gratuit pana la adresa clientului si nu presupune plasarea coletelor in interior. Produsul are termen de garantie de 24 de luni, in conditiile unei utilizari corespunzatoare.

Scrieți recenzia dvs
*
*
Slab
Excelent