Transport Gratuit la toate comenzile.

Masa extensibila stejar natur/alb Augustine

Picioare din lemn masiv de fag vopsit alb, blat din PAL cu furnir de stejar natur. Incluse 2 alonje care extind masa la 309 cm
Cod produs: 0753TAEX
Expediere gratuită
Data de livrare: 5 zile lucratoare
2630,00 lei
1315,00 lei
Cumpara-l in rate fixe, 100% online, direct de pe telefon, tableta sau PC.
De la 81,86 / luna
Detalii aici

Consultanță? Sună acum (0742) 065 891

Etichete produs

Masa extensibila stejar natur/alb Augustine

Masa extensibila stejar natur/alb Augustine - o masa foarte practica, cu un aspect clasic, care va permite sa economisiti spatiu. Poate fi folosita de zi cu zi fara nicio extensie, dar este utila si pentru servirea mesei cu multi invitati pana la 12 persoane inclusiv.

Masa extensibila stejar natur/alb Augustine are picioare strunjite, un detaliu romantic, realizate din lemn de fag masiv vopsit alb. Lemnul masiv de fag ii asigura rezistenta. Cadrul pentru extensii este metalic, robust, care face ca masa extensibila stejar natur/alb Augustine sa ramana solida si daca este maxim extinsa. 

Blatul este realizat din PAL cu furnir de stejar natur, care in combinatie cu finisajul alb al picioarelor creeaza o atmosfera deosebita. Cele doua alonje permit alungirea mesei pana la dimensiunea dorita, cea maxima fiind de 309 cm. Masa extensibila stejar natur/alb Augustine se intretine usor prin stergere cu o laveta moale.

Date tehnice


Dimensiuni:

Lungime: 87,6 cm/153 cm/309 cm
Latime: 90 cm
Inaltime: 74,3 cm
Greutate produs: 52 kg
Numar colete: 3
Componente: masa extensibila de 4 pana la 12 persoane, alonje incluse
Material: masa cu placa superioara realizata din PAL furniruit cu stejar natur, picioare din lemn masiv de fag cu finisaj alb
Culoare: stejar natur/albProdusul are termen de livrare de 5 zile de la plata comenzii, daca este disponibil la producator. Produsul se livreaza demontat, cu schite de montaj detaliate, incluse in colete. Asamblare fara dificultate, instructiuni precise! Transportul este gratuit pana la adresa clientului si nu presupune plasarea coletelor in interior. Produsul are termen de garantie de 24 de luni, in conditiile unei utilizari corespunzatoare.

Scrieți recenzia dvs
*
*
Slab
Excelent