Cautare
Filters

Home office sau cum ne facem munca de acasa mai frumoasa

Home office sau cum ne facem munca de acasa mai frumoasa

Numarul tot mai crescut de persoane care lucreaza de acasa in aceasta perioada a produs mutatii nu doar pe piata muncii, ci si in tendinte din industria de mobila sau a designului interior.
Amenajarea unui birou acasa este strans legata de preocuparea de crestere a randamentului unei zile de lucru. Interiorul unui birou amenajat pe gustul tau intr-una din camerele de acasa te ajuta sa te concentrezi mai bine pe munca pe care trebuie sa o faci sau te poate mobiliza sa respecti mai strict un program de lucru, chiar daca esti la o camera distanta de propria sufragerie.
Unde mai pui ca ai toata libertatea sa iti alegi designul, culorile, mobilierul si toate decoratiunile?

Ca sa va faceti alegerile mai usoare, va recomandam cateva aspecte de care tin seama designerii de interioare:

- alegeti pentru biroul de acasa o camera cu multa lumina naturala; in special lumina soarelui creeaza o buna dispozitie si poate modifica starea de spirit chiar si in zilele in care va asteapta ore intense de lucru;
- peretii albi si un singur perete de accent, mai ales in camerele mici alese de regula pentru birou, ajuta la crearea unei atmosfere fresh atat de necesare langa cafeaua de dimineata :); nu disperati daca aveti peretii zugraviti in culori pale, mai multe decoratiuni vesele pot inviora incaperea;
- un birou, un organizator cu sertare sau rafturi de biblioteca, care va permit pastrarea ordonata a materialelor de lucru, pot fi secretul unei munci eficiente si cu spor chiar daca este facuta de acasa;
-in ce priveste materialele din care este facut mobilierul, cu lemn masiv nu dati niciodata gres, caldura fibrei naturale de lemn are un farmec aparte, imposibil de egalat de materii prime artificiale folosite in fabricarea mobilei; totusi, daca preferati un mobilier din materiale artificiale, tendintele actuale in design sunt pentru un decor minimalist, dar care nu este lipsit de stil;
-adaugati cateva decoratiuni fara sa incarcati camera. Cateva obiecte cu semnificatii deosebite pentru dumneavoastra sau care va starnesc amintiri placute petrecute langa cei dragi sunt recomandate prin preajma. Este bine sa asociati momentele de relaxare cu amintiri placute. O planta de care sa va ocupati cand va oferiti o scurta pauza pentru cativa pasi prin birou este si ea binevenita.

Ca inspiratie, va recomandam ambiantele create de Woodmood cu produse aflate in trend in aceasta toamna.

Biroul Stockholm face parte dintr-o gama de mobilier clasic, cu linii drepte, dar deloc lipsit de subtilitate. Este usor de asortat, iar caldura lemnului masiv creeaza o atmosfera placuta.


Daca stilul vi se potriveste cu un design si mai modern, care imbina in mod fericit culoarea lemnului natur cu negru sau alb, birourile Neptun sunt alegerea perfecta. 

Birou Neptun negru/natur

Un birou alb Neptun si unul in combinatie alb-negru sunt nelipsite din prezentari in materie de tendinte. 

Tot in tendinte se incadreaza si folosirea lemnului de la arborele de cauciuc in productia de mobila, dupa ce inceteaza sa produca latex, arborele de cauciuc fiind unul dintre cei mai rezistenti arbori din lume. De regula, un arbore de cauciuc nu mai produce latex dupa 25 - 30 de ani. 

Birourile Writex, in alb si negru, au din constructie picioare din lemn masiv de arbore de cauciuc, iar placa superioara este realizata din PAL cu furnir natural de lemn. 


Toate aceste birouri, in combinatie cu etajere moderne sau mai clasice pot crea o ambianta care sa faca placuta si eficienta munca de acasa.


Comentariul tau