Close
0
Nu aveți niciun produs în coș
Căutare
Filters

Home office sau cum ne facem munca de acasă mai frumoasă

Numărul tot mai crescut de persoane care lucrează de acasă în această perioadă a produs mutații nu doar pe piața muncii, ci și în tendințe din industria de mobilă sau a designului interior.
Amenajarea unui birou acasă este strâns legată de preocuparea de creștere a randamentului unei zile de lucru. Interiorul unui birou amenajat pe gustul tău într-una din camerele de acasă te ajută să te concentrezi mai bine pe munca pe care trebuie să o faci sau te poate mobiliza să respecți mai strict un program de lucru, chiar dacă ești la o cameră distanță de propria sufragerie.
Unde mai pui că ai toată libertatea să îți alegi designul, culorile, mobilierul și toate decorațiunile?

Ca să vă faceți alegerile mai ușoare, vă recomandăm câteva aspecte de care țin seama designerii de interioare:

- alegeți pentru biroul de acasă o cameră cu multă lumină naturală; în special lumina soarelui creează o bună dispoziție și poate modifica starea de spirit chiar și în zilele în care vă așteaptă ore intense de lucru;
- pereții albi și un singur perete de accent, mai ales în camerele mici alese de regulă pentru birou, ajută la crearea unei atmosfere fresh atât de necesare lângă cafeaua de dimineață :); nu disperați dacă aveți pereții zugrăviți în culori pale, mai multe decorațiuni vesele pot înviora încăperea;
- un birou, un organizator cu sertare sau rafturi de bibliotecă, care vă permit păstrarea ordonată a materialelor de lucru, pot fi secretul unei munci eficiente și cu spor chiar dacă este făcută de acasă;
-în ce privește materialele din care este făcut mobilierul, cu lemn masiv nu dați niciodată greș, căldura fibrei naturale de lemn are un farmec aparte, imposibil de egalat de materii prime artificiale folosite în fabricarea mobilei; totuși, dacă preferați un mobilier din materiale artificiale, tendințele actuale în design sunt pentru un decor minimalist, dar care nu este lipsit de stil;
-adăugați câteva decorațiuni fără să încărcați camera. Câteva obiecte cu semnificații deosebite pentru dumneavoastră sau care vă stârnesc amintiri plăcute petrecute lângă cei dragi sunt recomandate prin preajmă. Este bine să asociați momentele de relaxare cu amintiri plăcute. O plantă de care să vă ocupați când vă oferiți o scurtă pauză pentru câțiva pași prin birou este și ea binevenită.

Ca inspirație, vă recomandăm ambianțele create de Woodmood cu produse aflate în trend în această toamnă.

Biroul Stockholm face parte dintr-o gamă de mobilier clasic, cu linii drepte, dar deloc lipsit de subtilitate. Este ușor de asortat, iar căldura lemnului masiv creează o atmosferă plăcută.


Dacă stilul vi se potrivește cu un design și mai modern, care îmbină în mod fericit culoarea lemnului natur cu negru sau alb, birourile Neptun sunt alegerea perfectă. 

Birou Neptun negru/natur

Un birou alb Neptun și unul în combinație alb-negru sunt nelipsite din prezentări în materie de tendințe. 

Tot în tendințe se încadrează și folosirea lemnului de la arborele de cauciuc în producția de mobilă, după ce încetează să producă latex, arborele de cauciuc fiind unul dintre cei mai rezistenți arbori din lume. De regulă, un arbore de cauciuc nu mai produce latex după 25 - 30 de ani. 

Birourile Writex, în alb și negru, au din construcție picioare din lemn masiv de arbore de cauciuc, iar placa superioară este realizată din PAL cu furnir natural de lemn. 


Toate aceste birouri, în combinație cu etajere moderne sau mai clasice pot crea o ambianță care să facă plăcută și eficientă munca de acasă.


Comentariul tău