Transport Gratuit la toate comenzile.

Ne pare rău, acest produs nu mai este disponibil

Dulap 1 usa lemn masiv alb Mara

Realizat integral din lemn masiv de rasinoase
Cod produs: BL-3164
Expediere gratuită
Data de livrare: 6 saptamani
2651,00 lei
2121,00 lei
Cumpara-l in rate fixe, 100% online, direct de pe telefon, tableta sau PC.
De la 128,65 / luna
Detalii aici

Consultanță? Sună acum (0742) 065 891

Etichete produs

Dulap 1 usa lemn masiv alb Mara


Dulap 1 usa lemn masiv alb Mara - un corp de mobilier care creeaza luminozitate in incapere si care aminteste de atmosfera placuta a vacantelor. Aspectul clasic si executia de calitate face sa va doriti acest dulap. Dulapul 1 usa lemn masiv alb Mara este realizat integral din lemn masiv de rasinoase. Atentia pentru detalii face ca acest dulap 1 usa lemn masiv alb Mara sa fie unul deosebit. Se poate integra cu usurinta intr-un decor traditional, dar si intr-unul modern datorita finisajului alb. Se intretine usor si are un aspect ingrijit si elegant.

NOTA: Puteti comanda acest produs alegand dintre finisajele prezentate la sectiunea de imagini. Puteti opta pentru o vopsire manuala sau cu pistol, simpla sau antichizata. Pentru o comanda personalizata ne puteti scrie la [email protected] sau ne puteti suna la 0755 096 858 si veti fi preluat de un consultant al magazinului nostru. 

Culoarea din imaginea de prezentare a produsului poate fi usor diferita fata de cea din realitate, mai inchisa sau mai deschisa, in functie de expunerea la lumina a produsului in momentul fotografierii.

Date tehnice


Dimensiuni:
Lungime: 63 cm
Adancime: 36 cm
Inaltime: 180 cm
Compartimentare: dulap 1 usa lemn masiv alb Mara
Material: realizat integral din lemn masiv de rasinoase vopsit alb
Culoare: alb

Puteti vedea intreaga colectie Mara in partea de jos a paginii!

Produsul are termen de livrare de 6 saptamani de la plata comenzii. Produsul este realizat pe baza de comanda, iar plata acestuia se face:

- integral;
- sau achitand un avans de 30% din suma, iar restul de 70% din pret la primirea produsului.

Produsul se livreaza montat, iar transportul este gratuit pana la adresa clientului si nu presupune plasarea coletelor in interior. Produsul are termen de garantie de 24 de luni, in conditiile unei utilizari corespunzatoare.

Scrieți recenzia dvs
*
*
Slab
Excelent