Cautare
Filters

Andreia Paraschiv despre creionarea unui spatiu interior

Andreia Paraschiv despre creionarea unui spatiu interior

Pentru multi dintre noi amenajarea locuintei este o provocare la care simtim ca nu ii putem face fata fara sa ne consultam cu specialisti, de aceea apelam la un designer. La randul nostru, am stat de vorba cu Andreia Paraschiv, un designer in varsta de 35 de ani, pentru a fixa cateva repere de care trebuie sa tinem cont.

Spatiile in care locuim trebuie sa ne reprezinte, astfel ca este necesara o discutie amanuntita pentru armonizarea asteptarilor clientului cu viziunea designerului. Din aceste discutii nu lipsesc desigur termenele si bugetele.

Noptiera TUCSON

“Mai intai discutam despre pasiuni, nevoi, stil, dorinte, termene si buget. Pregatesc un Mood Board personalizat pentru a putea confirma ca viziunea pe care o am pentru noul spatiu raspunde asteptarilor beneficiarilor”, explica Andreia Paraschiv.

Inca de la inceput este important sa fie definit un fir rosu pentru o armonie perfecta intre stil si toate elementele de mobilier alese.

Se au in vedere si acele elemente de mobiler sau decorative care creeaza un efect maxim. Materialele si texturile trebuie si ele cu grija alese, deoarece intregesc  armonia si caldura extrem de necesare unui camin.


Pasiune si spirit practic

Pentru Andreia Paraschiv fiecare proiect nou vine cu o doza mare de energie si entuziasm izvorate dintr-o combinatie de pasiune si spirit practic. “Pasiune deoarece cred cu tarie ca implinirea vine din nevoile de a te dezvolta si a contribui, iar dupa fiecare proiect descopar lumi noi, forme care plac ochiului si combinatii unice, iar la final munca se materializeaza intr-un decor care aduce bucurie. Am mentionat si despre spiritul practic deoarece cele mai multe proiecte sunt si implementate de mine si trebuie sa am in vedere inca din faza de concept atat solutiile constructive, cat si functionalitatea de la final”, a completat Andreia Paraschiv.  

Consola HELENA

Implementarea proiectului, mai explica designerul, inseamna corelare, atentie, dar si praf, galagie sau efort insa cand totul este gata si povestea plina de emotie de la inceput se materializeaza apare si satisfactia lucrului bine facut care place ochiului.

Comentariul tau