Close
0
Nu aveți niciun produs în coș
Căutare
Filters

Andreia Paraschiv despre creionarea unui spațiu interior

Pentru mulți dintre noi amenajarea locuinței este o provocare la care simțim că nu îi putem face față fără să ne consultăm cu specialiști, de aceea apelăm la un designer. La rândul nostru, am stat de vorbă cu Andreia Paraschiv, un designer în vârstă de 35 de ani, pentru a fixa câteva repere de care trebuie să ținem cont.

Spațiile în care locuim trebuie să ne reprezinte, astfel că este necesară o discuție amănunțită pentru armonizarea așteptărilor clientului cu viziunea designerului. Din aceste discuții nu lipsesc desigur termenele și bugetele.

Noptiera TUCSON

“Mai întâi discutăm despre pasiuni, nevoi, stil, dorințe, termene și buget. Pregătesc un Mood Board personalizat pentru a putea confirma că viziunea pe care o am pentru noul spațiu răspunde așteptărilor beneficiarilor”, explică Andreia Paraschiv.

Încă de la început este important să fie definit un fir roșu pentru o armonie perfectă între stil și toate elementele de mobilier alese.

Se au în vedere și acele elemente de mobiler sau decorative care creează un efect maxim. Materialele și texturile trebuie și ele cu grijă alese, deoarece întregesc  armonia și căldura extrem de necesare unui cămin.


Pasiune și spirit practic

Pentru Andreia Paraschiv fiecare proiect nou vine cu o doză mare de energie și entuziasm izvorâte dintr-o combinație de pasiune și spirit practic. “Pasiune deoarece cred cu tărie ca împlinirea vine din nevoile de a te dezvolta și a contribui, iar după fiecare proiect descopăr lumi noi, forme care plac ochiului și combinații unice, iar la final munca se materializează într-un decor care aduce bucurie. Am menționat și despre spiritul practic deoarece cele mai multe proiecte sunt și implementate de mine și trebuie să am în vedere încă din faza de concept atât soluțiile constructive, cât și funcționalitatea de la final”, a completat Andreia Paraschiv.  

Consola HELENA

Implementarea proiectului, mai explică designerul, înseamnă corelare, atenție, dar și praf, gălăgie sau efort însă când totul este gata și povestea plină de emoție de la început se materializează apare și satisfacția lucrului bine făcut care place ochiului.

Comentariul tău