Transport Gratuit la toate comenzile.

Comoda cu 1 usa si 4 sertare LED stejar salbatic/negru Quant

Realizata din PAL melaminat cu decor stejar salbatic si MDF cu finisaj negru; cu iluminare cu banda LED cu alimentare la priza
Cod produs: QA8DAC
Expediere gratuită
Data de livrare: 3 - 4 saptamani
2067,00 lei
1654,00 lei
Cumpara-l in rate fixe, 100% online, direct de pe telefon, tableta sau PC.
De la 101,52 / luna
Detalii aici

Consultanță? Sună acum (0742) 065 891

Etichete produs

Comoda cu 1 usa si 4 sertare LED stejar salbatic/negru Quant


Comoda cu 1 usa si 4 sertare LED stejar salbatic/negru Quant face parte din colectia cu acelasi nume, o colectie moderna, in stil loft, care se potriveste in spatii creativ amenajate, inclusiv in amenajari industriale sau minimaliste. Este o comoda cu 4 sertare incapatoare si 1 dulap in care puteti depozita documente, haine sau alte obiecte mici. 

Comoda cu 1 usa si 4 sertare LED stejar salbatic/negru Quant are un design original, iar cadrul negru zvelt si frontul cu finisaj tridimensional ii imprima atributele stilului loft. Textura cu finisaj de stejar salbatic este pusa in evidenta de iluminarea cu banda LED cu alimentare la priza. Comoda detine carcasa si fronturi sertare din PAL melaminat cu decor stejar salbatic, cadru cu picioare din MDF cu finisaj negru, iar spatele este realizat din HDF finisat negru.

Utilizarea confortabila este garantata de mecanismul push-to-open.

VEZI VIDEO CU COLECTIA DE LIVING QUANT

Date tehnice


Dimensiuni:
Lungime: 130 cm 
Adancime: 41 cm
Inaltime: 90 cm
Greutate produs: 58 kg
Numar colete: 2 ( 1. 9 x 45 x 122 cm - 24 kg; 2. 13 x 44 x 138 cm - 36 kg )
Compartimentare: comoda cu 1 usa si 4 sertare
Material: carcasa din PAL melaminat cu finisaj stejar salbatic; spate din HDF cu finisaj negru; fronturi usa si sertare din PAL melaminat cu finisaj stejar salbatic; cadru din MDF cu finisaj negru; sistem de deschidere cu mecanism push to open; iluminare cu banda LED cu alimentare la priza
Culoare: stejar salbatic/negru

Produsul are termen de livrare de 4 - 6 saptamani de la plata comenzii. Produsul este realizat pe baza de comanda, iar plata acestuia se face:

- integral;
- sau achitand un avans de 30% din suma, iar restul de 70% din pret la primirea produsului.

Produsul se livreaza demontat, cu schite de montaj detaliate, incluse in colete. Asamblare fara dificultate, instructiuni precise!

Transportul este gratuit pana la adresa clientului si nu presupune plasarea coletelor in interior. Produsul are termen de garantie de 24 de luni, in conditiile unei utilizari corespunzatoare.

Scrieți recenzia dvs
*
*
Slab
Excelent