Transport Gratuit la toate comenzile.

Banca tapitata cappuccino/negru Scarlet

Tapiterie din catifea si picioare din otel inoxidabil cromat negru
Cod produs: SCARBESTGR2XXXP-BK
Expediere gratuită
Data de livrare: 8 - 10 saptamani
4200,00 lei
3360,00 lei
Cumpara-l in rate fixe, 100% online, direct de pe telefon, tableta sau PC.
De la 200,59 / luna
Detalii aici

Consultanță? Sună acum (0742) 065 891

Etichete produs

Banca tapitata cappuccino/negru Scarlet

 

Banca tapitata cappuccino/negru Scarlet are un design modern fiind o combinatie remarcabila intre o baza cu picioare metalice cromate si un spatar decorat in stil Chesterfield, cu butoni. Banca tapitata cappuccino/negru Scarlet este o banca cu aspect elegant si cu personalitate care atrage privirea, fara sa incarce decorul.

Detine un sezut confortabil, gros, realizat pe structura de lemn de fag si un spatar sustinut de o structura metalica stabila. Sezutul si spatarul sunt finisate cu kedra. Banca tapitata cappuccino/negru Scarlet are picioare din otel inoxidabil disponibile in finisajele auriu, argintiu si negru.

NOTA: Produsul poate fi comandat si cu alte culori de tapiterie alegand dintre variantele prezentate la sectiunea de imagini. Alegerile dvs. va rugam sa le precizati in rubrica Observatii din fisa de comanda online. Pentru o alegere personalizata, va punem la dispozitie mostrarul cu textile pe care vi-l trimitem gratuit la adresa.

Pentru cererea mostrarului si alte detalii sunati-ne la telefon 0751 116 839 sau scrieti-ne si lasati un contact -telefon- la email contact@woodmood.com.ro si veti fi preluat de un consultant al magazinului nostru. Nuanta tapiteriei din imaginea de prezentare a produsului poate fi usor diferita fata de cea din realitate, mai inchisa sau mai deschisa, in functie de expunerea la lumina a produsului in momentul fotografierii.

 

Date tehnice


Dimensiuni:
Latime: 163 cm
Adancime sezut: 48 cm
Adancime totala: 63 cm
Inaltime spatar: 50 cm
Inaltime sezut: 47 cm
Inaltime totala: 98 cm
Grosime sezut: 10 cm 
Greutate produs:
39 kg
Numar colete:
 1
Material: banca cu structura din lemn de fag, cu tapiterie din catifea; picioare din otel inoxidabil cromat negru; sezut cu centuri si spuma; spatar si sezut finisate cu kedra
Culoare: cappuccino/negru


Puteti vedea si alte culori de banca Scarlet in partea de jos a acestei pagini!

Produsul are termen de livrare de 8 - 12 saptamani de la plata comenzii. Produsul este realizat pe baza de comanda, iar plata acestuia se face:

- integral;
- sau achitand un avans de 30% din suma, iar restul de 70% din pret la primirea produsului.

Produsul se livreaza partial montat, cu schite de montaj detaliate, incluse in colete. Asamblare fara dificultate, instructiuni precise!

Transportul este gratuit pana la adresa clientului si nu presupune plasarea coletelor in interior. Produsul are termen de garantie de 24 de luni, in conditiile unei utilizari corespunzatoare.

Scrieți recenzia dvs
*
*
Slab
Excelent