Transport Gratuit la toate comenzile.

Banca cu lada de depozitare alb/natur North

Banca hol cu lada de depozitare si raft din lemn masiv de stejar natur lacuit si PAL melaminat finisat alb
Cod produs: 139310208012
Data de livrare: 6 saptamani
2108,00 lei
1686,00 lei
Cumpara-l in rate fixe, 100% online, direct de pe telefon, tableta sau PC.
De la 103,43 / luna
Detalii aici

Consultanță? Sună acum (0742) 065 891

Etichete produs

Banca cu lada de depozitare alb/natur North

 

Practica, functionala si moderna, atribute care descriu cel mai bine banca cu lada de depozitare alb/natur North! Este tot ce iti poti dori pentru un spatiu mic! Banca cu lada de depozitare alb/natur North te ajuta sa iti pastrezi ordinea in holul de la intrarea in casa. Sub sezutul rabatabil se afla un spatiu de depozitare pentru pantofi, iar raftul de sub sezut completeaza spatiul de depozitare. Combinatia dintre culoarea alb si cea a lemnului de stejar natur lacuit creeaza un efect deosebit.  

Banca cu lada de depozitare alb/natur North este realizata pe structura din lemn masiv de stejar natur lacuit, un lemn rezistent care ii asigur stabilitate si durabilitate. Carcasa si raftul sunt realizate din PAL melaminat cu finisaj alb. Sezutul are si functie de capac pentru lada de depozitare si se rabateaza usor. 


NOTA: Culoarea din imaginea de prezentare a produsului poate fi usor diferita fata de cea din realitate, mai inchisa sau mai deschisa, in functie de expunerea la lumina a produsului in momentul fotografierii.

Date tehnice


Dimensiuni:
Lungime: 120 cm
Adancime: 35 cm
Inaltime: 48 cm
Greutate: 22 kg
Numar colete: 1
Configuratie: banca cu lada de depozitare si raft
Material: structura din lemn masiv de stejar natur cu finisaj lacuit; carcasa si front realizate din din PAL melaminat (MFC16) cu finisaj alb; sistem de deschidere si balamale metalice
Culoare: alb/natur
Finisaj: lacuit

Puteti vedea si restul corpurilor din colectia de mobilier de hol North in partea de jos a paginii!

Produsul are termen de livrare de 4 saptamani de la plata comenzii. Produsul este realizat pe baza de comanda, iar plata acestuia se face:

- integral;
- sau achitand un avans de 30% din suma, iar restul de 70% din pret la primirea produsului.

Produsul se livreaza demontat, cu schite de montaj detaliate, incluse in colete.

Asamblare fara dificultate, instructiuni precise! Transportul este gratuit pana la adresa clientului si nu presupune plasarea coletelor in interior. Produsul are termen de garantie de 24 de luni, in conditiile unei utilizari corespunzatoare.

Scrieți recenzia dvs
*
*
Slab
Excelent