Transport Gratuit la toate comenzile.

Banca cu suport pantofi stejar natur Gialo II

Realizata din lemn masiv de stejar uleiat, cu suport pentru pantofi din bare metalice cromate argintiu
Cod produs: 2SGIA13
Data de livrare: 4 - 6 saptamani
1731,00 lei
1385,00 lei
Cumpara-l in rate fixe, 100% online, direct de pe telefon, tableta sau PC.
De la 85,92 / luna
Detalii aici

Consultanță? Sună acum (0742) 065 891

Etichete produs

Banca cu suport pantofi stejar natur Gialo II

 

Pentru ca intrarea in casa sa se mentina eleganta si ordonata, o banca cu suport pentru pantofi este necesara. Banca cu suport de pantofi stejar natur Gialo II reduse este realizata in stil clasic si este foarte practica pentru un hol sau un coridor mic.  

Banca cu suport de pantofi stejar natur Gialo II este realizata din lemn masiv de stejar de cea mai buna calitate, cu finisaj natur uleiat. Finisajul pune in valoare structura fibrei lemnului subliniind caracterul unic al mobilierului. Barele metalice transversale permit pastrarea pantofilor in ordine, iar ridicarea lor deasupra solului asigura uscarea talpilor umede si protejeaza podeaua din hol impotriva umezelii. Un avantaj suplimentar este ca pe blat se poate pune geanta sau va puteti aseza in timp ce va incaltati. 

Mobilierul din lemn masiv capata un caracter unic care nu se regaseste la alte materiale si necesita ingrijire adecvata pentru a va bucura de frumusetea sa pentru o lunga perioada de timp. Curatati mobila doar cu o carpa moale umeda, nu utilizati substante chimice si plasati mobila de lemn masiv departe de surse directe de caldura.  

Banca cu suport de pantofi stejar natur Gialo II face parte din colectia de mobilier cu acelasi nume, realizata din lemn masiv de stejar cu finisaje de o calitate exceptionala, cu topuri si blaturi cu margini rotunjite, cu frezare decorativa si mecanisme de deschidere soft, o mobila cu aspect unic datorita fibrei naturale a lemnului vizibila datorita finisajului uleiat. 

Date tehnice 


Dimensiuni: 
Lungime: 81 cm
Latime: 40 cm
Inaltime: 30 cm
Greutate produs: 12 kg
Numar colete: 1
Configuratie: banca cu suport pentru pantofi din lemn masiv
Material: realizata integral din lemn masiv de stejar cu finisaj natur uleiat; suport pentru pantofi realizat din bare metalice cromate argintiu
Culoare: stejar natur
Finisaj: uleiat

Produsul are termen de livrare de 4 - 6 saptamani de la plata comenzii. Produsul este realizat pe baza de comanda, iar plata acestuia se face:

- integral;
- sau achitand un avans de 30% din suma, iar restul de 70% din pret la primirea produsului.

Produsul se livreaza montat, iar transportul este gratuit pana la adresa clientului si nu presupune plasarea coletelor in interior. Produsul are termen de garantie de 24 de luni, in conditiile unei utilizari corespunzatoare.

Scrieți recenzia dvs
*
*
Slab
Excelent