Transport Gratuit la toate comenzile.

Taburet tapitat rotund 80 cm gri Aston

Tabutet rotund cu diametru de 80 cm, cu tapiterie din material textil model pepit
Cod produs: ASTONPU80
Expediere gratuită
Data de livrare: 8 saptamani
1463,00 lei
1170,00 lei
Cumpara-l in rate fixe, 100% online, direct de pe telefon, tableta sau PC.
De la 73,47 / luna
Detalii aici

Consultanță? Sună acum (0742) 065 891

Etichete produs

Taburet tapitat rotund 80 cm gri Aston

 

Taburetul tapitat rotund 80 cm gri Aston este perfect pentru zona de conversatie sau pentru cea de relaxare din camera de zi. Acesta completeaza foarte bine fotoliul din aceeasi colectie si serveste ca loc suplimentar de sezut pentru musafiri, dar si pentru a sta comod la locul pentru citit sau pentru a petrece o seara la televizor. 

Taburetul tapitat rotund 80 cm gri Aston este realizat pe structura din lemn, iar tapiteria din material textil este moale si placuta la atingere. Butonii decorativi si decorurile de pe tapiterie il fac si mai atractiv.

NOTA: Taburetul tapitat rotund 80 cm gri Aston poate fi comandat cu sezut cu diametru de 60 sau 100 cm, la pret diferit, iar daca se doreste sezutul poate fi realizat fara cusaturi decorative.

Pentru o comanda personalizata sau alte detalii ne puteti suna la tel 0755 096 858 sau ne puteti scrie pe email la [email protected] si veti fi preluat de un consultant al magazinului nostru.

Date tehnice


Dimensiuni:
Diametru: 81 cm
Inaltime sezut: 40 cm
Greutate: 21 kg
Configuratie: taburet tapitat rotund cu diametru 80 cm
Material:
taburet tapitat rotund cu diametru 80 cm realizat pe structura din lemn, cu tapiterie din material textil cu model pepit; sezut cu butoni decorativi; 
Culoare: gri 

Puteti vedea si alt mobilier din colectia Aston in partea de jos a paginii!

Produsul are termen de livrare de 8 saptamani de la plata comenzii. Produsul este realizat pe baza de comanda, iar plata acestuia se face:
- integral;
- sau achitand un avans de 30% din suma, iar restul de 70% din pret la primirea produsului.
Produsul se livreaza montat, iar transportul este gratuit pana la adresa clientului si nu presupune plasarea coletelor in interior. Produsul are termen de garantie de 24 de luni, in conditiile unei utilizari corespunzatoare.

Scrieți recenzia dvs
*
*
Slab
Excelent